xe22exf2xefe2.jpeg

Oferim Termosuri de cea mai înaltă calitate, care facilitează o viață sănătoasă și conștientă.

wevwevb.png

Când achiziționați un termos de la Termos.md, alegeți să faceți diferența. Alegerea de a fi unic, alegerea de a sustine produse de calitate si produse reutilizabile - produse care sunt amabile cu planeta pe care o locuim, amabile cu tine.

Am lansat Termos.md în 2014 cu gama noastră originală de infuzoare de ceai. Am început cu mici, dar pe măsură ce am crescut ne-am ramificat cu căni de cafea reutilizabile de înaltă calitate, ajutând la eliminarea a mii de căni de unică folosință care ar fi ajuns la groapa de gunoi.

Investim în Refolosire

Investiția într-un termos reutilizabil este cea mai inteligentă alegere pentru sănătatea și stilul tău de viață. Termosurile noastre sunt fabricate din sticlă cu pereți dubli fără BPA, așa că nu va trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la scurgerea chimică. Totul este conform standardelor de calitate alimentară - nepoluat și sigur pentru familia ta.

sqcqscq.png
e2f2ef.png

Construim viitorul Termosurilor Reutilizabile
 

Când vine vorba de fabricare, punem accent pe calitate. Infuzoarele noastre de ceai și ceștile de cafea sunt realizate la cele mai înalte standarde din materiale de cea mai bună calitate. Toate termosurile sunt rezistente la apa.

Fii amabil cu tine - Alege calitatea. Tu și planeta meritați asta.